11,80 

Εκπαιδεύει το παιδί ώστε να αποκτήσει λεπτούς χειρισμούς διαφόρων υλικών, αντιστοίχιση χρωμάτων αλλά και να εργάζεται με φαντασία.

Εξαντλημένο

Κωδικός κατασκευαστή (MPN): EL26302 Κωδικός προϊόντος: 8059591426302 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , , ,
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα

Περιγραφή

Μοντεσσόρι για την Δημιουργία Συλλογής Ζώων
Δημιουργήστε τη συλλογή των ζώων σας και τελειοποιήστε τις ικανότητές σας! Αποσυνδέστε τα κομμάτια των ζώων και στη συνέχεια συναρμολογήστε τα πάλι για να φτιάξετε ένα ζώο και διακοσμήστε το με τα αυτοκόλλητα. Πειραματιστείτε τοποθετώντας τα κομμάτια μαζί με διαφορετικούς τρόπους για να φτιάξετε μία συλλογή από φανταστικά πλάσματα!

Κατασκευάστε τα Ζώα

Απλώστε τα υλικά στο τραπέζι και ταιριάξτε τα σχήματα μαζί. Όταν έχετε ολοκληρώσει τα ζώα, δείξτε τα και ονομάστε το καθένα δυνατά: «Αυτή είναι μια γάτα!», «Αυτή είναι μία αγελάδα!», «Αυτό είναι ένα λιοντάρι», «Αυτός είναι ένας ελέφαντας», «Αυτός είναι ένας βάτραχος!».

Φτιάξε – ∆ιακόσμησε – ∆ημιούργησε Διασκεδαστική Χειροτεχνία

Το τελευταίο βήμα είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα κοπής και επικόλλησης.

Βάλτε τα πολύχρωμων αυτοκόλλητα με τα μοτίβα και παιδικό ψαλίδι στο τραπέζι και ζητήστε από τα παιδιά να επιλέξουν τα καλύτερα για να διακοσμήσουν κάθε ζώο.
Μόλις όλα τα αυτοκόλλητα έχουν τοποθετηθεί, τα παιδιά μπορούν να απελευθερώσουν τη δική τους φαντασία, συναρμολογώντας νέα ζώα από διαφορετικά μέρη ζώων, δημιουργώντας έτσι τα δικά τους αυθεντικά φανταστικά ζώα.

Για κάθε ζώο, τα παιδιά εκτελούν δραστηριότητες με αυξανόμενη ακρίβεια και συντονισμό χρησιμοποιώντας τα χέρια τους.

Κατάλληλο για χρήση από παιδιά 4 έως και 8 ετών.