17,80 

Μαθαίνει τα παιδιά δραματοποίηση, εμψύχωση χαρακτήρων και αναγνώριση εκφράσεων και συναισθημάτων αναπτύσσοντας το ταλέντο της ηθοποιίας της φαντασίας και της κριτικής σκέψης.

Εξαντλημένο

Κωδικός κατασκευαστή (MPN): EL25015 Κωδικός προϊόντος: 8059591425015 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , ,
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα

Περιγραφή

Μικροί Θεατρίνοι – Η Πρώτη Μου Παράσταση
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα ποντίκι και ένας βάτραχος, ένας λαγός και ένα βόδι… Ανακάλυψε τα πιο όμορφα κλασικά παραμύθια, βάλε τα στην σκηνή και ζωντάνεψε τους χαρακτήρες, δημιουργώντας τους δικούς σου συνδυασμούς!

Δεν έχουμε όλοι ένα θέατρο στο σπίτι. Στο παρελθόν το είχαν μόνο οι ευγενείς και οι πλούσιοι στα παλάτια τους ή στα κάστρα. Τι τύχη να έχουμε ένα όλο δικό μας! Αποστολή μας είναι να παίξουμε το: «ας φανταστούμε ότι είμαι» και «ας κάνουμε ότι είσαι» και να διασκεδάσουμε με τους φίλους μας!

Προσκαλούμε και όλους τους συγγενείς μας να παίξουν μαζί μας, γιατί είναι χρήσιμο να έχουμε ηθοποιούς αλλά μας χρειάζονται και θεατές. Οι ηθοποιοί αντιπροσωπεύουν και ερμηνεύουν έναν ρόλο σε μια θεατρική παράσταση. Οι θεατές συμμετέχουν, παρακολουθώντας την παράσταση και χειροκροτώντας.

Τι περιλαμβάνει

Μια τρισδιάστατη κατασκευή και ένα παλκοσένικο στο οποίο μπορούμε να παίξουμε θέατρο μαζί με φίλους και συγγενείς.
πλαϊνά σκηνικά διπλής όψης μεταβαλλόμενα για να διεγείρουμε την φαντασία ενισχύοντας το «ας φανταστούμε ότι είμαστε σε ένα……..».
6 σενάρια με παραμύθια, έτοιμα να τα παίξουμε.
3 σκηνικά διπλής όψης, για να φανταστούμε πως είμαστε σε ένα παραμυθένιο χώρο.
12 πρόσωπα/χαρακτήρες διπλής όψης που θα γνωρίσουμε καλύτερα γυρνώντας σελίδα.
Για να είναι όλα εντάξει, αρκεί να δημιουργήσουμε τον σωστό χώρο «πλατεία» για τους θεατές

Συμβουλές

Βολεύει να φωτοτυπήσουμε τα έξι παραμύθια σε τόσα αντίγραφα όσοι είναι και οι φίλοι μας ή σύμφωνα με τον αριθμό των χαρακτήρων που εμπλέκονται στο παραμύθι. Τα παιδιά που δεν ξέρουν ακόμα να διαβάζουν μπορούν να βοηθηθούν από έναν ενήλικα που θα τους διαβάσει το σενάριο βοηθώντας τα να παίξουν.
Kατά τη διάρκεια της δραματοποίησης μπορούμε να αποφασίσουμε να μετακινήσουμε ή να αλλάξουμε το φόντο της σκηνής και τα πλαϊνά σκηνικά ανάλογα με την ιστορία ή μπορούμε ακόμα να αλλάξουμε τους χαρακτήρες βάζοντας στη σκηνή τις διαφορετικές εκφράσεις των ζώων.

Κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας 4 έως και 7 ετών.