17,80 

Κάθε παιδί συσχετίζει τα αντικείμενα με το δικό του περιβάλλον και αναπτύσσει λογική σκέψη. Οι καρτέλες παζλ γίνονται όμορφα σπιτάκια.

Άμεσα διαθέσιμο

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κωδικός κατασκευαστή (MPN): EL25046 Κωδικός προϊόντος: 8059591425046 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , , ,

Περιγραφή

Ηeadu Επιτραπέζιο Παιχνίδι
Μαθαίνω Το Σπίτι Μου Μοντεσσόρι
Οι έξι καρτέλες του παιχνιδιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κάρτες flash, που εμφανίζουν τυπικές σκηνές μιας πόλης με πολλές ορατές λεπτομέρειες και πολλές κρυμμένες κάτω από τα κινητά κομμάτια.

Ανακαλύψτε την πόλη

Ανοίξτε το κουτί με τα παιδιά, τραβήξτε την προσοχή τους στις έξι κάρτες της πόλης και αφήστε τα να τις συναρμολογήσουν σε ένα οριζόντιο ορθογώνιο. Σήκωστε τις κάρτες, αναφωνώντας το όνομα κάθε εικόνας: σχολείο, σπίτι, αεροδρόμιο, αστυνομικό τμήμα, πυροσβεστικός σταθμός, νοσοκομείο, πάρκο. Ζητήστε από τα παιδιά να επαναλάβουν τις λέξεις μετά από εσάς.

Πού είναι; Τι βρίσκεται από κάτω;

Επισημάνετε στα παιδιά ότι κάθε φύλλο έχει αφαιρούμενα κομμάτια (υπάρχουν μικρές τρύπες στο πίσω μέρος των καρτών για να διευκολύνεται η εκτόξευσή τους). Πίσω από αυτά υπάρχουν κι άλλες εικόνες, είτε πίσω από ένα παράθυρο είτε μέσα σε κάτι άλλο. Δείξτε στα παιδιά, για παράδειγμα, ότι υπάρχειένα κορίτσι μέσα στο λεωφορείο, μερικά ψάρια στη λίμνη κτλ.

Κατάλληλο για χρήση από παιδιά 3 έως και 6 ετών.