7,80 

Επιτραπέζιο παιχνίδι για παιδιά που βοηθάει στην ανακάλυψη του περιβάλλοντος δίνει γνώσεις για τους δεινοσαύρους και προτρέπει την ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων.

Άμεσα διαθέσιμο

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κωδικός κατασκευαστή (MPN): EL26289 Κωδικός προϊόντος: 8059591426289 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

8+1 Δεινόσαυροι με Μεγάλα Κομμάτια 2 Όψεων
Μεγάλα κομμάτια 2 όψεων για πολύ μικρά παιδιά. Από τη μία πλευρά, μπορούν να φτιάξουν τα παζλ 8 απολαυστικών δεινοσαύρων. Από την άλλη, μπορούν να συναρμολογήσουν ένα μεγάλο προϊστορικό περιβάλλον.

Με αυτές τις μεγάλες εξαιρετικά ανθεκτικές κάρτες διπλής όψης, τα παιδιά κάνουν πολλές ανακαλύψεις: συναντούν 8 συμπαθητικούς δεινόσαυρους, που συναρμολογεί σε παζλ των 4 τεμαχίων.
Χρησιμοποιώντας επίσης όλα τα κομμάτια από την πίσω όψη, μπορούν να σχηματίσουν ένα παζλ με ένα προϊστορικό τοπίο.
Κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών.

Μίνι Παζλ με Δεινόσαυρους

Τα παιδιά μπορούν να συναρμολογήσουν τις εικόνες με πλήρη αυτονομία χάρη στις αυτο-διορθωτικές αρθρώσεις.
Την πρώτη φορά (ή αν τα παιδιά είναι μικρά) μπορεί να γίνει η δραστηριότητα ακόμα πιο εύκολ,η παρουσιάζοντας τα κομμάτια ενός μίνι-παζλ κάθε φορά.
Έπειτα, μπορούμε να τοποθετήσουμε όλα τα κομμάτια για συναρμολόγηση.

Σε κάθε περίπτωση, ενθαρρύνουμε πάντα τα παιδιά να συγκρίνουν τα κομμάτια με τις εικόνες που εμφανίζονται στο πίσω μέρος του κουτιού, προσελκύοντας αμέσως την προσοχή τους στις λεπτομέρειες κάθε σχεδίου ξεχωριστά.

Ποιός βρίσκεται στο προϊστορικό τοπίο;

Συναρμολογούμε το παζλ του προϊστορικού τοπίου, περιστρέφοντας τα μεμονωμένα μίνι παζλ και συναρμολώντας την εικόνα. Μόλις ολοκληρωθεί, προσελκύουμε την προσοχή των παιδιών στις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του προϊστορικού τοπίου, ονομάζοντάς τις.

Μπορούμε να δείξουμε και να ονομάσουμε ηφαίστεια, φυτά, δεινόσαυρους.

Ζητάμε από τα παιδιά να θυμούνται το όνομα των δεινοσαύρων και πιθανώς προσθέτουμε περισσότερες πληροφορίες (ο Τυραννόσαυρος είναι σαρκοφάγος ή ο Στεγόσαυρος είναι φυτοφάγο, ο Πλησιοσαύρος ζει στο νερό και ούτω καθεξής). Τέλος, μπορούμε να χωρίσουμε όλα τα κομμάτια και να παροτρύνουμε το παιδί να ξαναφτιάξει το παζλ.

Κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας 2 έως και 5 ετών.