11,80 

Παιχνίδι για την ομαλή και εύκολη εκμάθηση πρώτων λέξεων, είσοδο στην ανάγνωση και γραφή πρώτου σταδίου και την αναγνώριση των ζώων.

Άμεσα διαθέσιμο

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κωδικός κατασκευαστή (MPN): EL22120 Κωδικός προϊόντος: 8059591422120 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Δώδεκα παζλ που σχεδιάστηκαν για να διδάξουν στο παιδί, 3-6 ετών, πώς να συσχετίσει τα γράμματα για την κατασκευή απλών λέξεων, δισύλλαβων και τρισύλλαβων όπως: γάτα, φίδι, αετός, ζέβρα, τίγρη, σκύλος, άλογο και πολλά άλλα.

Οι αυτοδιαρθρωτικές αρθρώσεις παζλ επιτρέπουν στο παιδί να ελέγχει από μόνο του την ορθότητα των επιλογών του και να αντιμετωπίζει ανεξάρτητα το παιχνίδι. Χάρη στις παραλλαγές του παιχνιδιού που προτείνονται παρακάτω, μπορεί επίσης να παίξει με την παρέα των φίλων και της οικογένειας.

Παίξε με τις λέξεις

Τοποθετήστε το ολοκληρωμένο παζλ και κάντε το παιδί να προβληματιστεί με τις λέξεις, προτείνοντας δραστηριότητες διασκέδασης:

Προφέρετε μόνο τον πρώτο ήχο της λέξης, για παράδειγμα «M», και να ζητήσετε από το παιδί να υποδείξει την εικόνα του οποίου το όνομα αρχίζει με αυτόν τον ήχο. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε αρχικά αρχικούς «μεγάλους» ήχους λέξεων (Σ, Ζ, Φ) οι οποίοι είναι ευκολότεροι να διαχωριστούν από τα φωνήεντα. Αν το παιδί δυσκολεύεται, μπορείτε να προφέρετε τα 2 πρώτα γράμματα (π.χ. ΚΟ). Στη συνέχεια, συνεχίστε μεσύντομους ή χους (Κ, Τ, Χ) .
Ζητήστε από το παιδί να μάθει ποιες λέξεις τελειώνουν πχ με«o» ή με «α» κτλ. Επιλέξετε δύο λέξεις διαφορετικού μήκους, όπως για παράδειγμα ο σκύλοςκαι η γάτα και να ρωτήσετε: « Ποια λέξη είναι μεγαλύτερη;». Στη συνέχεια, ελέγξτε μαζί, μετρώντας τα μεμονωμένα κομμάτια του παζλ για επαλήθευση.

Κατάλληλο για χρήση από παιδιά 3 έως και 6 ετών.