17,80 

Ποιος κοιμάται στον στάβλο; Τι μεγαλώνει στον κήπο; Πού φυλάσσεται το σιτάρι; Διασκέδασε και μάθε πολλά για το αγρόκτημα, παρέα με τα ζώα και τους ανθρώπους.

Άμεσα διαθέσιμο

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κωδικός κατασκευαστή (MPN): EL26326 Κωδικός προϊόντος: 8059591426326 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , ,

Περιγραφή

Μοντεσσόρι, Οι Πρώτες Γνώσεις για τη Φάρμα
Οι έξι καρτέλες του παιχνιδιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κάρτες flash, που εμφανίζουν τυπικές σκηνές της φάρμας με πολλές ορατές λεπτομέρειες και πολλές κρυμμένες κάτω από τα κινητά κομμάτια.

Βασικές Γνώσεις για τη Φάρμα

Ανοίξτε το κουτί με τα παιδιά, τραβήξτε την προσοχή τους στις έξι κάρτες της φάρμας και αφήστε τα να τις συναρμολογήσουν σε ένα οριζόντιο ορθογώνιο.
Σήκωστε τις κάρτες, αναφωνώντας το όνομα κάθε τοποθεσίας και κάθε αντικειμένου που απεικονίζεται: η αγροικία, η αγελάδα, τα χωράφια, το σιλό και το τρακτέρ, η αυλή, το μαντρί των προβάτων, το χωράφι με τα λαχανικά,ο οπωρώνας κ.λπ.

Ζητήστε από τα παιδιά να επαναλάβουν τις λέξεις δυνατά μετά από εσάς.

Πού είναι; Τι Βρίσκεται από κάτω;

Επισημάνετε στα παιδιά ότι κάθε φύλλο έχει αφαιρούμενα κομμάτια (υπάρχουν μικρές τρύπες στο πίσω μέρος των καρτών για να διευκολύνεται η εκτόξευσή τους).
Πίσω από αυτά υπάρχουν κι άλλα ζώα ή αντικείμενα, είτε πίσω από ένα παράθυρο είτε μέσα σε κάτι άλλο. Δείξτε στα παιδιά, για παράδειγμα, ότι υπάρχει μία κότα που τρέχει στην αυλή και όταν σπρώξετε το κομμάτι, υπάρχουν κοτοπουλάκια πίσω από αυτή.

Ή ότι κάτω από τη μητέρα κότα βρίκονται μερικά αυγά, κάτω από το κόκορα μερικά σκουλήκια κτλ.

Κατάλληλο για χρήση από παιδιά 2 έως και 5 ετών.