Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων. Η ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής. Σε όλη τη διαδικασία μπορείτε να ζητήσετε καθοδήγηση από εμάς, στο email info@xartinisvoura.gr.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με διαδικασία επιστροφών προϊόντων:

Λόγοι επιστροφής προϊόντων

  1. Ελαττωματικό προϊόν

Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, μας στέλνετε email στο info@xartinisvoura.gr περιγράφοντας το πρόβλημα καθώς και φωτογραφίες του προβληματικού είδους. Επικοινωνούμε μαζί σας για την διαδικασία αντικατάστασης.

  1. Λανθασμένος κωδικός/προϊόντος

Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος και είμαστε αποκλειστικοί υπαίτιοι γι’ αυτό, τότε σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε εξ ’ολοκλήρου κάθε κόστος μεταφοράς.

  1. Μετανιώσατε για την την ηλεκτρονική σας επιλογή του είδους (μη ελαττωματικό)

Πριν την επιστροφή διαβάστε τους όρους:

  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι άθικτα και στην αρχική τους συσκευασία.
  • Να συνοδεύονται από το πρωτότυπο παραστατικό αγορά τους (τιμολόγιο, απόδειξη κ.ο.κ)

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης των πελατών μας. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή. Στην περίπτωση που μετανιώσατε για την ηλεκτρονική σας επιλογή του είδους (μη ελαττωματικό), μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου με την προϋπόθεση το είδος να διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουνε δείγματα παραβίασης της ταινίας ασφαλείας – γνησιότητας ή χρήσης του προϊόντος .

Διαδικασία επιστροφής

Η διαδικασία της επιστροφής έχει ως εξής:

α) Επικοινωνείτε με εμάς και κάνετε αίτημα για υπαναχώρηση.

β) Αφού εγκριθεί το αίτημά σας, μας στέλνετε τα επιστρεφόμενα είδη με courier της επιλογής σας, με δικά σας έξοδα αποστολής ή τα φέρνετε εσείς στο κατάστημά μας:
Χάρτινη Σβούρα,  Αναγνώστου Γλυκερία Μυρτώ – Ιωαννίνων 59, Ανατολή Ιωαννίνων, ΤΚ.45222, μαζί με την απόδειξη ή το τιμολόγιο.

γ) Όταν παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα είδη, εξετάζουμε την κατάστασή τους και εφόσον πληρούν τα κριτήρια επιστροφής, σας πιστώνουμε το ποσό.

Από το ποσό που θα πιστωθεί, θα έχουν αφαιρεθεί τα έξοδα της αρχικής αποστολής της παραγγελίας σας και θα λάβετε πίσω τη διαφορά (κόστος προϊόντων μείον μεταφορικά πρώτης αποστολής). Ο χρόνος επιστροφής των χρημάτων δύναται να πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβαμε τα επιστρεφόμενα είδη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει παραποιηθεί η εξωτερική/εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία ή αν έχει γίνει χρήση του προϊόντος ή μέρους αυτού ή έχει χαθεί μέρος ή εξάρτημα αυτού. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σας επιστρέψουμε πίσω το προϊόν με δικά σας έξοδα.