Οι παραγγελίες εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη μέρα (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα) και αποστέλλονται πανελλαδικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex. Για τις αποστολές ισχύουν τα παρακάτω:

Δωρεάν αποστολή

Για παραγγελίες άνω των 30€:

Αποστολή πανελλαδικά Δωρεάν
Αντικαταβολή* +2,50€

* Για παραγγελίες άνω των 6 κιλών δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση, πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή PayPal.

Παραγγελίες κάτω των 30,00€

Αποστολή πανελλαδικά 2,80 €
Αντικαταβολή* +2,50 €

* Για παραγγελίες άνω των 6 κιλών δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση, πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή PayPal.

** Όπου αναγράφουμε κιλά η χρέωση αφορά ογκομετρικό βάρος (μπορείτε να υπολογίσετε το ογκομετρικό βάρος εδώ: http://speedex.gr/content.asp?id=42 )

Οι τιμές περιλαμβάνουν την τρέχουσα αξία ΦΠΑ.

Αποστολή εντός Ιωαννίνων

Οι παραγγελίες εντός Ιωαννίνων δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής εφόσον είναι άνω των 15,00 €. Για παραγγελίες έως και 15,00 € τα έξοδα αποστολής είναι 2 €.
Η διανομή γίνεται την ίδια ημέρα.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας (Ιωαννίνων 59, Ανατολή – Ιωάννινα).
Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστημάτων Ιωαννίνων, να παραλάβετε το δέμα σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.

Σημαντική Πληροφορία:

Αν η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας θεωρείται δυσπρόσιτη σύμφωνα με τους καταλόγους της Speedex, η παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να γίνει από εσάς, από το εκάστοτε υποκατάστημα και η παράδοση δεν  θα γίνει στο χώρο σας. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στο info@xartinisvoura.gr για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.